Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: sunday 27.may 2018 - 23:21

Mallorca

Santa Ponsa på Mallorca!

Santa Ponsa ligger på Mallorcas sørvestre hjørne, med 18 kilometer til hovedstaden Palma og 5 kilometer til Palma Nova og Magaluf. Dette er et klassisk chartermål med en vakker strand innerst i bukten, gode hoteller og et variert fornøyelsesliv. Like du å drive vannsport, er tilbuden mange, ikke minst for dykking. Santa Ponsa er også et bra utgangspunkt å dra på utflukter til nærliggende områder.

Santa Ponsa på Mallorca - Foto: travellook ©

Santa Ponsa på Mallorca

Foto: travellook ©

Strender:
Hovedstranden midt i Santa Ponsa er relativt stor med hvit og finkornet sand. Til tross for strandens anselige størrelse, blir det fort litt for mange mennesker her. Årsaken til det er at stranden er populær både blant turistene og de fastboende. Stranden har blitt kunstig utvidet, noe som har hjulpet litt på plassmangelen.

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Strandområdet gir deg også muligheten å drive med ulike typer vannsport. Her kan du stå på vannski, leie vannsykkel, snorkle eller dykke. Det lokale turistkontoret ligger ved stranden, og kan gi deg detaljert informasjon over hvilke muligheter som er tilgjengelig.

Mat & Drikke:
Santa Ponsa har et rikt utvalg av restauranter, barer og kafeer som tilbyr alt fra lokale fristelser til retter hentet fra det internasjonale kjøkken. Ellers kan en tur til ferieanleggene Palma Nova og Magaluf være et alternativ for de som ønsker tilgang til mer energisk fest og moro.

Utflukter:
Santa Ponsa er også et fint utgangspunkt for å dra på utflukter til områder langs kysten. Hva med en tur til festningsbyen Adraitx, som ligger et stykke vestover i en dal med mandel- og olivenlunder. Her kan du ta del i det ukentlige markedet og la deg forføre av det sjarmerende torget i byen. Gå heller ikke glipp av den nærliggende fiskelandsbyen Puerto de Andraitx, hvor du kan få deg et utsøkt måltid på en av de bedre fiskerestaurantene som finnes.

Epilog:
Etter de seneres års investeringer i naboanleggene Palma Nova og Magaluf, har Santa Ponsa blitt stilt noe i skyggen. Her har man tilgang til det man måtte ønske seg av nødvendige fasiliteter, verken mer eller mindre. Stedet er best besøkt av briter, som ser ut til å trives godt på disse kantene. Santa Ponsa må derfor sies å passe for familier med barn og de av dere som søker et mer tilbaketrukket og rolig ferieopphold.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

Syden - kun fly:

295,-

Mallorca - fly & hotell:

1739,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 

Været i dag

Mallorca

17°C

 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2018
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima