Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: monday 6.july 2020 - 10:53

Lofoten

5 gode grunner å besøke Lofoten!

Lofoten er et reisemål med internasjonal interesse og trigger like mye nordmenn som utlendinger. Hit kan man reise både sommer som vinter, vår og høst. Lofotens farger og variasjoner er en sann glede og vil berike ethvert sinn som ønsker å bli kjent med nye steder i vårt langstrakte land. Vi gir deg fem gode grunner å besøke Lofoten!

Vakre Lofoten - Foto: Frank Hansen ©

Vakre Lofoten

Foto: Frank Hansen ©

Grunn nr. 1
Lofoten har havet, fjellene og lyset. På vinterstid kan du stå på ski i fabelaktige omgivelser som vil gi deg unike opplevelser. Svinøya Rorbuer er stedet som tilbyr toppturer på ski med guide og skiutleie. Det gjør det enkelt for tilreisende uten utstyr og lokalkunnskap, å kunne nyte disse traktene vinterstid. Her kan du velge både rolige turer og bratte utfordringer...

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Grunn nr. 2
Lofoten er stedet for surfing. Noen vil kanskje reagere på dette, men med havet som nærmeste nabo, innbyr det store blå til fest på brett for de som er interessert. På Unstad camping finner du en strand som strekker seg 200 meter og som tilbyr perfekte forhold. At Lofoten har Norges mest konsistente bølgeforhold visste du kanskje ikke, men nå vet du det.

Grunn nr 3
Lofoten har en rekke fiskevær som oppleves best utenom sommersesongen. Da kan man ta del i rorbulivet langs kysten og snuse inn lukter og lyder av det unike slaget. I sesongen kommer havets delikatesser til kai, og du har ikke smakt ordentlig god fisk før du har fortært et utsøkt måltid fersk skreimølje. Været er varierende og med sol til frokost, storm til middag, kan du ta kvelden til rolig sjø og lovnader om en fin morgendag.

Grunn nr. 4
Lofoten er mye men mest av alt mat, god mat. Med havet utenfor stuedøren har man rik tilgang til maritime fristelser som vil tirre enhver matglad gane. På Børsen spiseri kan du be opp fisken til dans på tallerkenen og nyte det sosiale samværet med venner og familie, mens du nyter et bedre måltid. Børsen spiseri er blant Lofotens mest anerkjente og vil helt sikkert tilfredsstille den mest kresne av dere.

Grunn nr. 5
Besøkende til Lofoten drømmer om seng og dyne under taket av en rorbu. Disse ofte rødmalte byggene langs kaikanten er selve symbolet på Lofoten. Her kan du trekke deg tilbake etter å ha fortært en fortreffelig fiskemiddag. Reine rorbuer er nærmeste nabo til de majestetiske Lofotfjellene og med Nordishavet som din gode venn er rammene lagt for at du og dine vil få en ferieopplevelse både kropp og sjel sent vil glemme.

Ferieguiden kan ikke annet enn å ønske god tur!

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.4/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.4/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 

Været i dag

Lofoten

13°C

 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2020
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima