Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: sunday 27.may 2018 - 23:21

Lefkas: Agios Nikitas

Agios Nikitas - sol, strand, bading og rekreasjon!

Agios Nikitas er en liten, idyllisk og tradisjonell fiskelandsby på øyas vestkyst, ca. 12 kilometer sør for hovedstaden Lefkas by. Naturforholdene er frodige og grønne med bratte fjell i nær avstand. Til tross for de seneres års økende turisme, har de fastboende klart å bevare den lokale koloritt.

I nærheten av Agios Nikitas - Foto: Michael Roehrl ©

I nærheten av Agios Nikitas

Foto: Michael Roehrl ©

Flott beliggenhet:
Med sin beliggenhet i enden av en vakker bukt, har du også tilgang til en lang og fin sandstrand og et klart og turkisfarget vann. Dette er et populært område å feriere blant grekere og italienere, så det kan fort bli folksomt her i juli og august. Utenom disse to månedene er forholdene langt roligere. På grunn av vestkystens dramatiske topografi, er dette den eneste landsbyen på denne siden av øya som ligger ved havnivå.


Fornøyelse:
Til tross for fiskelandsbyens beskjedne størrelse, finnes det et bra utvalg av restauranter og tavernaer langs hovedgaten. Du har også tilgang til noen få butikker, et minimarked og noen suvenirshop, men Agios Nikitas er først og fremst et reisemål hvor man søker sol, strand, bading og rekreasjon.

Utflukt:
Agios Nikitas er også utmerket som base for å dra på utflukt til andre deler av øya. Hovedstaden Lefkas by ligger 12 kilometer lenger nord, og er med sine små hus, kirker og den flotte havnepromenaden et must å få med seg. Langs østkysten finner du en grønn og frodig natur og vakre sandstrender. Her ligger også Nidri, som er Lefkas mest utbygde ferieanlegg. Med egen bil kan du farte rundt til de mange små og sjarmerende landsbyene og bli bedre kjent med øyas kultur og levesett.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.2/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.2/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2018
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima