Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: sunday 27.may 2018 - 23:21

Hua Hin

Hua Hin - reisemål med kongelig tilsnitt!

Hua Hin er en liten landsby med rundt 73.000 fastboende, samt en større andel turister. Byen finner du lengst sør i Thailand, 185 kilometer fra hovedstaden Bangkok. Denne delen av Thailand har lange tradisjoner, og er blant annet kjent som feriested for den høyt elskede kongefamilien.

Hua Hin i Thailand - Foto: Edwardk ©

Hua Hin i Thailand

Foto: Edwardk ©

Et vakkert område
En tur til Hua Hin er også en tur til et vakkert område av landet, med kritthvite sandstrender, klart vann og et deilig klima. Her finner du også landets eldste strand, en status den har hatt siden Kong Rama den syvende bygde sitt strandpalass i området i 1926. Kongefamilien bruker vanligvis å oppholde seg her under den varmeste tiden på året, ofte i perioden mars-april.

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Kongefamiliens ferieparadis
På grunn at dette er kongefamiliens ferieparadis, er det lagt ned forbud mot den typiske nattlige underholdning du finner i Bangkok, Pattaya og andre steder i landet. Du finner derfor ingen go-go-barer, sexshow eller annen former for underholdning av denne type. Hua Hin er derimot sett på som et rolig og respektert ferieområde, velegnet for barnefamilier som vil ta det rolig et par uker i Østens luksus.

Sommerpalasset
Av attraksjoner bør du få med deg det allerede nevnte sommerpalasset til kongefamilien. Palasset kalles Klai Kang won, og betyr noe som "langt fra bekymringer". For øvrig bør du legge turen innom det populære nattmarkedet, som holder åpent så lenge det finnes kunder. Her kan man vandre mellom bodene og snuse inn den pulserende atmosfære som råder. Finner du noe du ønsker å kjøpe, bør du alltid prute med et smil om munnen. Husker du på å holde en fin tone og samtidig opptre hyggelig, er sjansene store for å oppnå en god pris.

Muligheten for golf
Hua Hin gir deg også muligheten til å være i aktivitet. Hva med å gå en runde på den kongelige golfbanen med 18 hull? Eller hva med å dra på spennende shopping i byen, hvor prisene er meget hyggelige sett med norske øyne. Maten i Thailand er et eget kapittel, og særlig sjømaten i Hua Hin er av beste merke. Det er også muligheter å spise på kinesiske, indiske og europeiske restauranter.

Behagelig klima
Hua Hin har svært lite regn, og som kystby vil du oppleve en deilig, frisk bris som skaper et behagelig klima. Dette gjør at Hua Hin passer til alle årstider, noe som innebærer at nordmenn trygt kan besøke Hua Hin på sommerstid, selv når resten av landet har regntid. Hua Hin har også en rekke attraksjoner og severdigheter liggende bare noen mil utenfor byen. Mulighetene for spennende ekskursjoner er derfor til stede i rikt omfang.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.5/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 

Været i dag

Hua Hin

30°C

 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2018
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima