Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: monday 28.may 2018 - 06:57

Liwonde Nasjonalpark

Liwonde - Malawis beste nasjonalpark !

Liwonde Nasjonal Park er Malawis beste nasjonalpark og ligger sør i landet, på banken av den øvre delen av Shire-elven, sør for Lake Malawi.

Elefantfamile inntar drikke - Foto: Rico Mijsen ©

Elefantfamile inntar drikke

Foto: Rico Mijsen ©

Vakre omgivelser
Området ligger i vakre omgivelser og gir deg gode muligheter til å oppleve storvilt på nært hold. Liwonde har en av landets største populasjoner av elefanter og her kan du blant annet oppleve dyrene bade i elven side om side med flodhestene. Det finnes også store konsentrasjoner med antiloper i tillegg til krokodiller. Det meste av de dyrene som finnes i parken kan observeres i den nordlige delen av parken.

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Overnatting
Overnatting skjer vanligvis i telt, og koster ca. 100 US dollar pr. døgn. Dette er dog ikke dyrt når det hele inkluderer 3 måltider og to ekskursjoner i nasjonalparken. Opplevelsene i Liwonde er mange, men noen dyr er langt vanskeligere å få øye på en andre.

Rikt dyreliv
Er du på utkikk etter kattedyr, er det langt fra sikkert at dere vil få øye på noen. De er få i antall og veldig sky av natur. Eksempelvis holder løvene til i de østre deler av parken, men hit er det ingen som drar. Er du derimot med på nattlige ekskursjoner i parken, kan du få øye på leoparder.

Enormt fugleliv
Når det gjelder fuglelivet i Liwonde Nasjonalpark, er det så omfattende at man nærmest blir overveldet. Mange av fuglekoloniene holder til langs elven, hvor også mye av livet i parken utspiller seg.

Vinteren er best
Den beste tiden å besøke parken er i løpet av den tørre sesongen. Parken er ofte stengt i løpet av den våte perioden fra april til oktober. Det er faktisk mulig å sykle inne i parken, men er du med på et organisert turopplegg, benyttes det vanligvis 4WD.

Sterke opplevelser venter deg
Safari i Liwonde Nasjonalpark er som safari i mange av de øvrige afrikanske parkanlegg. Det er ren og skjær flaks hva du vil oppleve fra dag til dag. Den ene dagen kan det være lite å se, mens den neste kan være svært så begivenhetsrik. Men oppholder du deg i parken noen dager, er du nærmest garantert noen mektige naturopplevelser.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

- fly & hotell:

,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2018
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima