Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: monday 30.may 2016 - 16:48

Dagens reisemål

Kalithea på Rhodos er et spennende feriested med tilgang til sol, bading, restauranter og shopping. Rhodos er den øya i det greske øyriket som kan skryte av flest soltimer, så muligheten for et vellykket ferieopphold skulle absolutt være til stedet.

Blueflag.org
 
mettem

Svalbard betyr "kjølig kant", og er en øy langt mot nord som er dekket med snø og is mesteparten av året. Mange går å drømmer om Svalbard og kunne ha muligheten å oppleve dette arktiske eventyret som kom under norsk suverenitet 14/8 1925.

Solfaktor.com

Lengst nordøst langs Varnakysten, ca. 40 km nord for Varna, ligger den lille og populære badebyen Balchik. Dette er et spennende reisemål og et av de rimeligste reisemålene i Europa. Maten er god, lokalbefolkningen hyggelig og selv om strendene ikke er like bra som i Albena, holder de absolutt mål.

a n n o n s e ↓
Zdeso

Hvar er Kroatias fjerde største øy og et av landets mest populære reisemål. Hit kommer alle typer turister, fra unge og gamle, til barnefamilier og jetsettere. Øya er krydret med frodig natur, spennende landsbyer, røffe klipper, rullesteinstrender og et krystallklart vann med utsikt mot åpent hav. Kontrastene er store og valgene mange, hvor du har muligheten å velge mellom pulserende atmosfære og mer stillfarne landsbyer.

Kypros Turistforening

Et stykke nord for Pafos finner man idylliske Coral Bay, som med sin beliggenhet lengst vest på Kypros tilbyr flotte hoteller, sandstrender og gode bade- og solforhold. Stranden i Coral Bay er langgrunn og passer fint for familier med små barn.

Bildegallerier på ferieguiden.no

Afrika

Foto: Andrea De Stefani ©

Asia

Foto: Sridhar Vedala ©

Karibien

Foto: The Antigua & Barbuda Department of Tourism ©

M-Amerika

Foto: The Belize Tourism Board ©

Europa

Foto: Danmarks Turistkontor ©

M-Østen

Foto: Soman ©

N-Amerika

Foto: Bern Altman ©

Oseania

Foto: Australian Tourist Commision ©
Foto: National Development Corp. ©

Portsmouth

Velg bildegalleri direkte:

 
Mark

3 kilometer sør for Playa del Carmen finner du Playacar, et pent område med utsøkte hoteller og ferieanlegg av høy klasse. Her bor du meget bra, spiser på glimrende restauranter, drikker i baren og koser deg på kveldstid. Alt er inkludert i prisen. Strendene er av beste merke og det turkisfargede havet innbydende for en dukkert.

Oliver Mokhlis

Et stykke sørvest i Marokko langs Atlanterhavskysten ligger Essaouira, et vindfullt og karismatisk område av landet som går under navnet ”Den hvite by”. Byen trekker til seg surfere, hippier, kunstnere og turister.

J.D.

Et stykke nord for Patong Beach, på Phukets vestkyst, ligger feriestedet Kamala Beach. Dette er et populært område og kjent for sin lange og fine sandstrand i kombinasjon med et avslappet miljø, perfekt for barnefamilier som vil oppleve noen rolige dager i Thailand.

Stills

Det finnes ikke et bedre sted for velvære- og spabehandling enn selve kjærlighetens øy – Kypros. Afrodite, skjønnhetens og kjærlighetens gudinne skal ha blitt født av havets skum i bølgeskvulpet i Pafos, på en av Kypros mange vakre strender.

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

Syden - kun fly:

295,-

Syden - fly & hotell:

977,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Reisebøker

Før: 198,-

Nå: 180,-

Gresk lommeordbok


Boken er beregnet både på greske og norske brukere. Den inneholder ca. 28.000 oppslagsord, i tillegg til opplysninger om gresk grammatikk, en liten parlør og opplysninger om Hellas. I ordboksdelen blir det gitt anvisninger om ordklasse og bøyningsmønstre for de greske ordene. Nygresk utgave.

 
Smarte kjøp
Kun: 314 P&P: N.C. -1 314
Kjøp
Kun: 80 0 0 80
Kjøp
Kun: 199 89 89 288
Kjøp
Kun: 1039.2 0 0 1039.2 1299 20
Kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2016
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima