Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: wednesday 27.august 2014 - 23:21

Dagens reisemål

En drøy kilometer sør for Kamari finner man feriebyen Perissa. Dette er et nyere ferieanlegg med gode muligheter for soling og bading. Selv om det er kort avstand mellom Kamari og Perissa, er man allikevel nødt til å kjøre rundt fjellet Profitis Ilias for å komme hit.

Timi az en vaok
 
webhornet

Parga er en meget vakker kystby med rundt 3.000 innbyggere som ligger lengst nordvest på det greske fastlandet. Byen ble grunnlagt allerede på 1300-tallet og domineres av hvite hus med rød teglstein på takene og det venetianske fortet som vokter over byen fra sin klippe. Parga er en populær badeby som domineres av italienske og greske turister. Men de fleste av de norske turoperatørene arrangerer også turer ned hit, så du finner noen nordmenn her.

travellook

Puerto Pollensa ligger nordvest på Mallorca og er et rolig og trivelig ferieanlegg, særlig populær blant erfarne Mallorca-turister. I tillegg er dette en av de vakreste småbyer på Mallorca med en idyllisk bukt, lang og fin strand og en hyggelig strand- promenade. Puerto Pollensa er ikke bare en favoritt blant alle turistene, det er også et populært feriemål blant spanjolene selv.

a n n o n s e ↓
travellook

Dette er en meget hyggelig ferieby på østkysten av Lanzarote, noen kilometer sør for hovedstaden Arrecife. Dette går også for å være det livligste og mest pulserende ferieanlegg på hele øya og er naturlig nok et svært populært reisemål. Dette er absolutt stedet å dra for de av dere som vil ha alle fasiliteter i nærheten. Arkitekturen er i tillegg inspirert av den kjente kunstner Cesar Manrique. Hans filosofi har fått gjennomslag på Lanzarote, noe som innebærer lav bebyggelse med maks noen få etasjer både når det gjelder hus og hoteller.

Steve Woods

Praia da Rocha ligger tre kilometer fra fikserlandsbyen Portimao og er et av de eldste turistsenter langs Algarve-kysten. Dette ferieanlegget er særlig kjent for den lange og vakre sandstranden og de mange leiligheter og hotellkompleks av god standard. Den korte avstanden mellom Praia da Rocha og byen Portimao gir deg også muligheten til å dra på shopping samt prøve maten ved enda flere restauranter.

Bildegallerier på ferieguiden.no

Afrika

Foto: Andrea De Stefani ©

Asia

Foto: Marcus Lindström ©

Karibien

Foto: The British Virgin Islands Tourist Board ©

Karibien

Foto: Jonathan M. ©

Europa

Foto: db ©

M-Østen

Foto: Sumeja ©

N-Amerika

Foto: Mexico Ministry of Tourism ©

Oseania

Foto: Tahiti Tourist office ©
Foto: Dolphin Hellas ©

Faliraki beach på Rhodos

Velg bildegalleri direkte:

 
GNTO

Paleros er en liten fiskelandsby som ligger lengst sørvest på det greske fastlandet. Dette er et rolig sted som er lite påvirket av turisme. Her kan du nyte det ekte greske landsbylivet, bo godt, spise bra og bade på fine sandstrender.

travel to crete

Platanias er en av mange feriebyer på det nordvestlige Kreta. For bare få år siden var dette et rikt jordbruksområde, mens dagens Platanias domineres av hoteller og turister og er med det et av de mest kjente ferieanlegg på hele Kreta. Byen ligger ca. 10 kilometer vest for Chania og er et vakkert område av Kreta.

travellook

Playa de las Américas ligger lengst sør på Tenerife, et område av øya med mye sol, høye temperaturer og et vanvittig scenario av hotellkomplekser, strender og tusentalls turister. Playa de las Américas har absolutt alt du måtte ønske deg av fasiliteter, underholdning og fornøyelse. Her finner du luksushoteller, strandpromenade på mange kilometer, vakre strandanlegg og mennesker stort sett i alle aldre.

Tessa van Riemsdjik

Som hovedstad i Finnmark, er Alta et utmerket utgangspunkt for å oppleve Finnmark fra sin beste side. For den natur- og friluftsinteresserte er det svært mye på programmet.

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

Syden - kun fly:

298,-

Syden - fly & hotell:

895,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Reisebøker

Før: 179,-

Nå: 156,-

Island


Reisehåndboka lister opp reisemålets topp 10 innen forskjellige kategorier og for forskjellige severdigheter, f.eks. berømte museer. Boka inneholder også praktisk informasjon og oversikt over overnattingssteder. Har register og kart.

 
Smarte kjøp
Kun: 179 49 49 228
Kjøp
Kun: 169 53 53 222
Kjøp
Kun: 399 49 49 448
Kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2014
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig og tekniker: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima