Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: sunday 31.july 2016 - 08:32

Dagens reisemål

Estoril er en liten by med rundt 25.000 innbyggere som ligger 15 kilometer vest for den portugisiske hovedstaden Lisboa. Her finner du gode hoteller og et deilig klima samt et internasjonalt kasino.

Icarballo
 
Devin Kho

Sørvest på Phuket ligger det berømte feriestedet Patong Beach, øyas eldste og mest pulserende reisemål. Her finner du mye av det som trekker turister til Thailand, med barer, restauranter, sol, bading, festing samt god mat og drikke.

Patrik Affentranger

Djerba er den lille øya sørøst i Tunisia, kjent for sine vakre sandstrender, deilige klima og høye palmetrær. Dette er et eksotisk område av Tunisia med rikelig anledning for rolige dager og varme netter. Maten er utsøkt, aktivitetene flere og utfluktsmulighetene gode.

a n n o n s e ↓
Eylem Culculoglu

Kalkan er en flott fiskelandsby sørvest i Tyrkia med massevis av sjarm, kultur og et deilig klima. Her befinner du deg langt unna masseturismen og er velegnet for en rolig og romantisk ferie.

CNTB

I det sørlige Kroatia, nord for Dubrovnik og sør for Split, ligger feriebyen Makarska, en av Kroatias mest populære reisemål. Vakker natur, et deilig klima, krystallklart vann og flotte rullesteinstrender er bare noe du kan se frem til.

Bildegallerier på ferieguiden.no

Afrika

Foto: Samantha Villagran ©

Asia

Foto: Nigel Clarke ©

Karibien

Foto: telekam ©

Karibien

Foto: B Pete ©

Europa

Foto: Andorra Tourism ©

M-Østen

Foto: Jordan Tourism Board ©

N-Amerika

Foto: Tourism Vancouver ©

Oseania

Foto: Australian Tourist Commision ©
Foto: Cayman Islands Department of Tourism ©

Dykking

Velg bildegalleri direkte:

 
yin yang

På vestkysten av Mexico ligger Puerto Vallarta, en vaskekte meksikansk by med Stillehavet som nærmeste nabo. Dette er byen som Hollywood gjorde berømt og som bidro til at kjendiser og kunstnere fant veien ned hit. Dette er reisemålet som tilbyr sol, sommer, vakre strender og et yrende natteliv, men som allikevel har klart å bevare mye av sin opprinnelige sjarm.

Tourism Tunisia

Port el Kantaoui er et høyst oppadgående feriested noen kilometer nord for det mer kjente Sousse. Med en pulserende og eksklusiv marina, hvitkalkede hoteller og leilighetsanlegg og et bredt utvalg av restauranter og kafeer, er Port el Kantaoui et stilfullt og populært reisemål på det afrikanske kontinent.

greekislands.com

Dette er et lite feriested uten det helt store på menyen. Hit kommer du først og fremst for å slappe av og nyte late dager i Kretas stekende sol gjerne kombinert med en forfriskende dukkert og et godt måltid på en lokal taverna.

G.N.T.O.

På østkysten av Palikihalvøya finner vi Lixouri, Palikis nest største by og fremste skjønnhet. Det bor ca. 3000 mennesker her og med sin tradisjonelle bebyggelse og mektige fjell i bakgrunnen, er dette et spennende bekjentskap.

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

Syden - kun fly:

375,-

Syden - fly & hotell:

895,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Reisebøker

Før: 198,-

Nå: 180,-

Gresk lommeordbok


Boken er beregnet både på greske og norske brukere. Den inneholder ca. 28.000 oppslagsord, i tillegg til opplysninger om gresk grammatikk, en liten parlør og opplysninger om Hellas. I ordboksdelen blir det gitt anvisninger om ordklasse og bøyningsmønstre for de greske ordene. Nygresk utgave.

 
Smarte kjøp
Kun: 314 P&P: N.C. -1 314
Kjøp
Kun: 189 94 94 283
Kjøp
Kun: 199 89 89 288
Kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2016
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima