Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: monday 24.october 2016 - 08:32

Dagens reisemål

Lengst sørøst på Phuket finner du Rawai Beach, et strandområde som faktisk er det eldste på hele øya. Årsaken ligger i at folk fra Phuket By reiste ned hit når de skulle slappe av og nyte late timer på stranden. Området er noe slitt og domineres av thaifolket selv.

Ritu Sainani
 
Eryk Klucinski

Mange nordmenn som besøker Tyrkia velger Alanya som reisemål. Dette er et meget populært turistområde og det raskest voksende feriestedet ved den tyriske Middelhavskysten. Denne delen av landet er som skapt for å tilfredstille kresne turister på jakt etter vakre strender, gode badeforhold og et deilig klima. Alanya oppfyller alle ønsker og krav du måtte ha til et ferieopphold.

Suzanne Farrell

Halong Bay er rett og slett en fantastisk del av Vietnam, et område som ligger i den nordøstlige regionen av landet. Halong Bay grenser mot Tonking-bukta og det skal være til sammen 1969 øyer i ulike størrelser og fasonger i området. 989 av disse øyene har fått egne navn og mange av dem består av kalkstein.

a n n o n s e ↓
Cook Islands Tourism Corporation

Aitutaki er vårt neste stoppested på Cook Islands, og er for mange reisende et must. Denne øya ligger 220 kilometer nord for Rarotonga, men befinner seg ikke mer enn 1 time unna med fly. De fleste som kommer hit blir overrasket over hvor vakkert det er. De oppholder seg på Rarotonga og legger Aitutaki inn som en dagstur med fly, men uttrykker

jarsin

Rethymnon er en større by på Kretas nordkyst. Med sin vakre beliggenhet opplever byen en stadig økende tilstrømning av turister. Et opphold i Rethymnon gir deg tilgang til en vakker og langstrakt strand, en rik historie og et sjarmerende hverdagsliv. Byen har ca. 27.000 innbyggere og har den heldige kombinasjon mellom ekte badeferie og bylivets fasiliteter.

Bildegallerier på ferieguiden.no

Afrika

Foto: ESIS ©

Asia

Foto: J.D. ©

Karibien

Foto: The Antigua & Barbuda Department of Tourism ©

Karibien

Foto: J.D. ©

Europa

Foto: Claridges ©

M-Østen

Foto: Ministry of Tourism ©

N-Amerika

Foto: Bench by Zaha Hadid ©

Oseania

Foto: Alvaro Prieto ©
Foto: Svilen Enev ©

Obzor i Bulgaria

Velg bildegalleri direkte:

 
wikipedia.org

Cambrils er en vital spansk kystby og et populært reisemål vest for det mer kjente Salou, på Spanias østkyst. Her har du tilgang til vakre sandstrender, den gode spanske maten, barene og butikkene.

Benjawan Meeworn

Koh Samet er en eksotisk perle 180 km fra Bangkok. Dette er en meget vakker øy med lite utbygd turisme, lange, vakre hvite sandstrender og en avstressende atmosfære. Ønsker du et alternativ til Pattaya og Bangkoks dunkende rytmer, kan noen dager på Koh Samet være det du trenger.

j.d.

Det vakre og populære byen Hersonissos er alt du trenger for en minnerik badeferie på Kretas østkyst. Med sin ungdommelig profil om sommeren er Hersonissos en kombinasjon mellom vakre strender, gode spisesteder og et pulserende uteliv. Reiser du med noen av de største norske turoperatørene, har du kort vei til stranden og øvrige nødvendige fasiliteter.

Picasaweb

Dette er et mindre sted som ligger på Gran Canarias sydøstre kyst. De senere år har Bahia Feliz utviklet seg til å bli et svært så hyggelig feriested. Norske turoperatører sender folk ned hit og deres moderne leilighets- kompleks gir folk det de vil ha.

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

Syden - kun fly:

695,-

Syden - fly & hotell:

916,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Reisebøker

Før: 198,-

Nå: 180,-

Gresk lommeordbok


Boken er beregnet både på greske og norske brukere. Den inneholder ca. 28.000 oppslagsord, i tillegg til opplysninger om gresk grammatikk, en liten parlør og opplysninger om Hellas. I ordboksdelen blir det gitt anvisninger om ordklasse og bøyningsmønstre for de greske ordene. Nygresk utgave.

 
Smarte kjøp
Kun: 314 P&P: N.C. -1 314
Kjøp
Kun: 80 0 0 80
Kjøp
Kun: 1029 0 0 1029
Kjøp
Kun: 49 991299 991299 991348
Kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2016
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima