Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: friday 31.october 2014 - 08:32

Dagens reisemål

Umag er en liten by nordvest i Kroatia som kan tilby tilreisende et rolig småbyliv blandet med bading, soling, shopping, restauranter, barer og flott natur. Umag er ikke blant de mest kjente reisemålene i Kroatia men har sin sjarm.

Croatian National Tourist Board
 
Star Tour

Bang Tao Beach ligger på vestkysten av Phuket og kan skilte med en av de flotteste sandstrendene på hele øyriket. Dette er et relativt populært område med flotte hoteller, bra restauranter og fine muligheter for rolige dager på solsengen, bading og aktiviteter som paragliding, vannski og bananbåt.

Tourism Tunisia

Hammamet er et meget populært reisemål i Tunisia og er reisemålet for deg som ønsker å oppleve sol, varme, sandstrender, flotte mennesker, handel, folkeliv og deilig mat.

a n n o n s e ↓
Maciej Swic

Sørvest i Tyrkia, langs Dalyanelven, ligger en liten koselig småby kalt Dalyan. Navnet betyr fiskegarn på tyrkisk og henspeiler til byens status som fiskelandsby. Omgitt av grønne fjell og spennende attraksjoner er Dalyan absolutt et interessant reisemål. Dalyan er en småby med drøyt 5000 innbyggere og er lokalisert i et vernet område av Tyrkia.

Star Tour

Cape Panwa er et annerledes reisemål på spissen av en odde på sørøstsiden av Phuket. Her bor du godt, har tilgang til bra strand, litt aktiviteter og båtutflukter. Det er lite turisme i området sammenlignet med øya for øvrig. Shopping gjør du unna i Phuket By mens nattelivet kan oppleves i Patong.

Bildegallerier på ferieguiden.no

Afrika

Foto: ESIS ©

Asia

Foto: David Lat ©

Karibien

Foto: kl2 ©

M-Amerika

Foto: The Guatemala Tourist Commision ©

Europa

Foto: GJT ©

Europa

Foto: Ferieguiden.no ©

N-Amerika

Foto: Christopher Disher ©

Oseania

Foto: Australian Tourist Commision ©
Foto: Ben Parer ©

Sør-Afrikanske pingviner som lever lengst sør i landet

Velg bildegalleri direkte:

 
Ahmetbaba

Baku er hovedstaden i Aserbajdsjan og ligger ved en liten bukt i Det kaspiske hav på sørsiden av halvøya Apsjeron. Byen har en turbulent historie, men ble erklært som hovedstad i landet i 1918. Klimaet er svært behagelig med mye sol og lite nedbør. En mild kystvind kalt khazri, skyller av og til inn over byen og gjør forholdene svært behagelige.

Vladimir Piskunov

Bhaktapur var en gang i tiden hovedstad for hele Katmandu-dalen, men er nå det mest isolerte og uforandrete område av de tre tidligere kongedømmene. Her finner du fredfylte men travle gater i gammeldags stil og atmosfære

Hotell Union i Øye

Ikke mange hotell i Norge kan skilte med en slik rik og fascinerende historie som Hotell Union i Øye. Det startet på slutten av 1800-tallet da mange hadde oppdaget disse traktenes fortreffelighet som reisemål. Hit har mange celebriteter funnet veien, alt fra keisere til dronninger.

Croatian National Tourist Board

Vrsar ligger på den berømmelige Istria-halvøya lengst nordvest i Kroatia og er et velkjent og populært reisemål. Byen fremstår som en koselig fiskelandsby med middelalderkirker, en stor marina og er nærmeste nabo til Europas største nudistpark.

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

Syden - kun fly:

495,-

Syden - fly & hotell:

1595,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Reisebøker

Før: 149,-

Nå: 130,-

Sardinia


Reisehåndboka inneholder kart, bakgrunnsstoff om reisemålet, en kort historisk oversikt, informasjon om severdigheter, overnattings- og spisesteder, samt en del med generell informasjon. Med stikkordregister.

Før: 199,-

Nå: 174,-

Turen går til Toscana, Umbria og Marche


Reisehåndboka inneholder blant annet bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, turforslag, miniparlør, m.m. Med stikkordregister.

Før: 199,-

Nå: 173,-

Turen går til Skottland


Reisehåndboka inneholder blant annet bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, turforslag, miniparlør, m.m. Med stikkordregister.

 
Smarte kjøp
Kun: 179 49 49 228
Kjøp
Kun: 290.25 P&P: N.C. -1 290.25
Kjøp
Kun: 399 49 49 448
Kjøp
Kun: 349 69 69 418
Kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2014
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig og tekniker: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima